Badkamer & toilet

De badkamer is de plaats in het huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Van een comfortabele badkamer geniet iedereen op zijn eigen manier. Dat mag best tot uiting komen in een badkamer die tot in alle sfeervolle details past bij uw eigen smaak. Natuurlijke materialen zoals natuursteen, hout, glas, geglazuurde tegels, porselein komen daarin prachtig tot hun recht.

Wij maken met u een afspraak om langs te komen om de situatie ter plekke te bekijken en om met u de mogelijkheden te bespreken. Dit natuurlijk geheel vrijblijvend. Uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Na dat er een opzet is gemaakt voor de inrichting van de badkamer moeten natuurlijk de diverse materialen uitgezocht worden zoals tegels, sanitair en kranen. U bent daarbij vrij om uw eigen leverancier te kiezen, maar wij hebben ook onze eigen leveranciers waar uw vrijblijvend langs kan gaan om hun showrooms te bekijken.

Gaat u akkoord met de ontvangen passende offerte dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor het starten van de werkzaamheden. Vanaf het uitvoeren van eventuele sloopwerkzaamheden, nieuwe leidingen, elektra, installatie, tegelwerk tot en met de realisatie van uw nieuwe badkamer heeft u alleen te maken met ons. De gehele afwerking zoals stukadoren en schilderwerk wordt tevens door ons verzorgd.