Verbouw & renovatie

Bij een verbouwing komt heel veel kijken. Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Bijvoorbeeld uw huiskamer vergroten met een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel. Wij kunnen een ontwerp voor u verzorgen.


Ontwerpen

In de ori├źntatiefase kunt u zelf gaan ontwerpen of samen met ons een ontwerp maken voor u plannen.

Tijdens het hele bouwproject heeft u slechts met 1 persoon te maken, waar u vanaf de eerste fase terecht kunt. Hierdoor krijgt u precies de aanbouw, dakkapel, erker of renovatie die u in gedachten had.

Eventuele vergunningen, constructie berekeningen en ontwerpen kunnen wij voor u regelen zodat alles via ons loopt. En we op die manier een hoogstaand product kunnen realiseren.

Bij een renovatie worden vakkundig verouderde of aangetaste delen vervangen en dusdanig uitgevoerd dat u in de toekomst geen onnodige kosten en een gegarandeerd product hebt waarop u kunt vertrouwen.

Voor het te realiseren bouwproject wordt een prijsafspraak gemaakt dat middels een contract wordt vastgelegd. Voor alle partijen is er op deze manier altijd zekerheid en duidelijkheid.

Enkele voorbeelden van verbouw werkzaamheden: een verdieping op het huis, het plaatsen van een dakkapel, andere indeling in uw woning maken, aanbouw aan het huis. We hebben op onze site meerdere voorbeelden staan van gerealiseerde projecten en u kunt eventueel op aanvraag op een van de projecten kijken zodat u weet wat het eindresultaat is.